Bezorging en retourneren

Hoe wordt uw bestelling geleverd?

Bij Roestvast.nl kunt u uw pakket op meerdere manieren ontvangen.

Levertijd

Voor op maat gemaakte producten geldt dat wij beginnen met het maatwerk zodra de betaling is ontvangen. De levertijd is in dit geval afhankelijk van hoe snel wij de betaling hebben ontvangen. U kunt rekening houden met een levertijd van ongeveer 2 tot 4 werkdagen.

Afhalen

De snelste manier is afhalen bij ons magazijn in Almere aan de Bolderweg 10. Wij zetten de goederen voor u klaar. Vandaag besteld? Mits op voorraad staan de goederen de volgende dag vanaf 14.00 voor uw klaar. Afhalen kan op iedere werkdag tussen 08:30 – 16:45.

PostNL

Kleine pakketten kunnen wij binnen Nederland verzenden met PostNL. Het pakket mag maximaal 176 x 78 x 58cm groot zijn en maximaal 30 kilo wegen. Vandaag besteld is over maximaal 4 werkdagen in huis.

Direkt Vracht (vrachtkosten)

Grotere pakketten versturen wij met onze vaste vervoerder Direkt Vracht. Het maakt niet uit wat u bestelt, Direkt Vracht kan alle afmetingen en gewichten binnen Nederland leveren. Vandaag besteld is over 2 tot 4 werkdagen in huis. Voor verzenden via Direkt Vracht rekenen wij vrachtkosten à 60 euro incl. btw.

Spoed 48 uurs bezorging

Bestelling op werkdagen vóór 14:00 uur is levering binnen twee werkdagen. ( België & Waddeneilanden uitgesloten.)

*Op feestdagen vervalt de desbetreffende “spoedaanvraag” en schuift het op naar de eerstvolgende werkdag.

Retourneren

De consument (zijnde geen onderneming) heeft het recht van retour binnen 14 dagen na levering van het product. Zonder opgave van reden kan de consument een product retourneren waarbij de aankoopprijs terug wordt betaald. De kosten voor het retour sturen van het product zijn voor de consument. Indien door de omvang van het geleverde Roestvast.nl de goederen weer moet ophalen wordt hier €85,- voor in rekening gebracht.

De voorwaarden voor het recht van retour:

Het product mag niet gebruikt zijn en nog verkoopbaar. (Consument moet het product wel kunnen bekijken, maar niet in gebruik nemen). Het moet onbeschadigd, en compleet zijn en in de originele verpakking retour gestuurd worden.

Let op! Het recht van retour geldt niet voor aankopen van zaken die: Tot stand gebracht zijn overeenkomstig specificaties van koper; duidelijk persoonlijk van aard zijn; door hun aard niet kunnen worden teruggezonden; die speciaal, op bestelling zijn gemaakt en derhalve maatwerk zijn.

Het aankoopbedrag zal binnen 14 dagen worden gecrediteerd en teruggeboekt op hetzelfde rekeningnummer waarvan de betaling ontvangen is mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retouradres:

Roestvast.nl

Bolderweg 10

1332AT Almere

Flevoland