Retourneren

De consument (zijnde geen onderneming) heeft het recht van retour binnen 14 dagen na levering van het product. Zonder opgave van reden kan de consument een product retourneren waarbij de aankoopprijs terug wordt betaald. De kosten voor het retour sturen van het product zijn voor de consument. Indien door de omvang van het geleverde Roestvast.nl de goederen weer moet ophalen wordt hier €85,- voor in rekening gebracht.

De voorwaarden voor het recht van retour: Het product mag niet gebruikt zijn en nog verkoopbaar. (Consument moet het product wel kunnen bekijken, maar niet in gebruik nemen). Het moet onbeschadigd, en compleet zijn in de originele verpakking retour gestuurd worden.

Het recht van retour geldt niet voor aankopen van zaken die: Tot stand gebracht zijn overeenkomstig specificaties van koper; duidelijk persoonlijk van aard zijn; door hun aard niet kunnen worden teruggezonden; die speciaal, op bestelling zijn gemaakt en zijn derhalve maatwerk. Maatwerk valt buiten dit recht.

Het aankoopbedrag zal binnen 30 dagen worden gecrediteerd en teruggeboekt op hetzelfde rekeningnummer waarvan de betaling ontvangen inclusief eventuele verzend- of transportkosten.